Vrijwilliger worden?

Wil je helpen tijdens Triathlon Alphen? We geven graag een indruk van het evenement en wat je als vrijwilliger kunt betekenen.

Opbouw

De zaterdag voor de wedstrijd staat volledig in het teken van de opbouw van het parcours. Het terrein van dagcamping ‘de Bijlen’ wordt omgetoverd tot het hart van het evenement. Zwem-, fiets- en loopparcours worden voorbereid op de dag van morgen.

Hekwerken worden geplaatst. Fietsenrekken, tenten, tafels, banken en marktkramen worden in elkaar gezet. Bewegwijzering wordt aangebracht. Stroomkabels gelegd. En dan vergeten we vast het nodige te noemen…

Maar nadat de banners van onze sponsoren zijn opgehangen en de vlaggen en finishboog rechtop staan, zitten de voorbereidingen erop.

Ben je enthousiast en weet je van aanpakken? Ben je de hele dag, een halve – of een paar uurtjes beschikbaar? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Ben je fotograaf, redacteur bij krant of tijdschift? Laat het ons weten. We kennen de mooiste plekken op het parcours en staan je graag te woord voor vragen.

We zouden het fijn vinden als we je werk kunnen tonen op triathlonalphen.nl

Afbouw

Ook als de laatste atleet is gefinisht, is er nog heel veel te doen. Alles wat op zaterdag is neergezet, moet weer worden afgebroken en opgeruimd. Samen zorgen we, dat de dagcamping en het parcours er weer spik en span uitzien.

Steek je graag je handen uit de mouwen? Wil je eerst naar de wedstrijd kijken of misschien eerst meedoen en daarna je steentje bijdragen als vrijwilliger?

Laat het ons weten.

We bieden iedere vrijwilliger een bijzondere dag, veelal op een toplocatie op het parcours. Verder een lunchpakket, T-shirt en wat ons betreft de eeuwige roem.

Tijdens de triathlon, in de voorbereiding en tijdens de afbouw ben je verzekerd via Triathlon Alphen. Als vanzelfsprekend krijg je als vrijwilliger een vast aanspreekpunt vanuit de organisatie. Zo sta je er niet alleen voor als je vragen hebt of als er zich bijzonderheden voordoen.

Heb je nog vragen of wil je extra informatie over de mogelijkheid als vrijwilliger? Neem dan contact met ons via vrijwilligers@triathlonalphen.nl

Maatschappelijke Stage?

Moet jij voor je school nog een maatschappelijke stage doen? Dit evenement leent zich uitstekend voor een maatschappelijke stage. Meld je nu aan als vrijwilliger en geef bij de opmerkingen aan dat het om een maatschappelijke stage gaat!