VIP treatment voor sponsors Triathlon Alphen

De sponsors van de Triathlon Alphen laten wij graag een kijkje nemen in de wereld van de triathlon.

Tijdens de wedstrijddag wordt u in onze VIP tent ontvangen. Een ervaren tri-atleet vertelt u over alle ins en outs van de sport en we betrekken u bij de wedstrijd over de kwart afstand. De atleten zullen hierbij 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen.

Allereerst leggen we de regels en het verloop van de wedstrijd aan u uit en maakt u kennis met het parcours.

Voor de start van het zwemonderdeel kunt u instappen in een Wester- Engh sloep. U ziet hoe de atleten van start gaan en onderling hun positie bepalen.

Voordat de eerste zwemmers uit het water komen, zorgen wij ervoor dat u bij de wisselzone bent. U bent getuige van de spectaculaire wissel van het zwemmen naar het fietsen. Hoe snel kan de ene zwemmer het wetsuit uitkrijgen en hoe heeft de andere atleet zich voorbereid om een snelle gang naar de fiets te maken?

Het fietsparcours bestaat voor de kwart afstand uit drie ronden. We bezoeken het fietsparcours en houden ondertussen de stand in de wedstrijd bij.

Voordat de eerste atleten weer terug zijn in de wisselzone om de fiets op te hangen en de loopschoenen aan te trekken, zijn we ook daar weer aanwezig. Voor de atleten ligt nu het laatste onderdeel, 10 kilometer hardlopen, nog in het verschiet. De looproute ligt rondom de Zegerplas. Afhankelijk van uw wensen kunt u dit deel van de wedstrijd volgen nabij de wisselzone of vanaf het water.

Uiteraard laten we u ook de finish van de sporters zien.
Na afloop van de wedstrijd heeft u de gelegenheid om met hen ervaringen te delen in de VIP tent waar u onze catering vindt.

Geniet van heel dichtbij van onze prachtige sport. Een unieke ervaring!