zondag 20 september 2020

Park Zegersloot | Alphen a/d Rijn

TRIATHLON ALPHEN

TRIATHLON ALPHEN

Let op: U kunt, van wegen een update op de website van de Nederlandse triathlon Bond, problemen ondervinden met de inschrijving voor de wedstrijd. Helaas heeft de organisatie van Triathlon Alphen hier geen invloed op.

Ons advies, probeer het later nog eens, er wordt hard gewerkt aan een oplossing!

Triathlon Alphen

de wedstrijd

Op het programma staan een Sprint en een Kwart triathlon. Deelname aan de Sprint triathlon is vanaf 14 jaar mogelijk, deelname aan de Kwart vanaf 18 jaar.

Deelname geschiedt op eigen risico en tijdens het fietsen en hardlopen gelden de wettelijke verkeersregels. De NTB reglementen zullen worden gehanteerd.

NTB Inschrijvingen

inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de Triathlon Alphen via de website van de Nederlandse Triathlon Bond.

Door op de knop “inschrijven” te klikken wordt je direct door gelinkt naar de website van de NTB inschrijvingen. De inschrijving sluit 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd of eerder als het maximaal aantal deelnemers per serie is bereikt.

Correspondentie omtrent inschrijvingen, wijzigingen en annuleringen graag per email naar inschrijvingen@triathlonalphen.nl

het programma

starttijd

Alle tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De indeling van de startseries en de tijden kunnen nog wijzigen afhankelijk van het aantal deelnemers.

08:00 Wedstrijdsecretariaat open
08:15 Wisselzone open
09:10 Briefing deelnemers Sprint afstand
09:30 Start Sprint Afstand Individueel, Estafette en Business Team Triathlon
10:45 Briefing deelnemers Kwart afstand
11:00 Start Kwart afstand Dames en Estafette
11:10 Start Kwart afstand Heren
11:45 Prijsuitreiking Sprint afstand
14:15 Prijsuitreiking Kwart afstand
14:45 Sluiting wisselzone

de afstanden

Wetsuit verhuur

Doe je mee aan Triathlon Alphen en heb je zelf geen wetsuit?

Zwemmen en Zo biedt de mogelijkheid om een wetsuit te huren. Zwemmen en Zo is tijdens de triathlon aanwezig met wetsuit verhuur van de merken Blueseventy, AquaSphere en Arena.

Kosten
De de huurkosten bedragen € 35,00. Naast de huurkosten betaald je € 100,00 borg en wordt er een kopie van je legitimatiebewijs gevraagd. De borg krijgt je direct terug als je het pak zonder schade teruggebracht hebt. De huurkosten kun je pinnen, de borg ontvangen wij graag contant!

Reserveren
Om er zeker van te zijn dat wij voor jou een wetsuit beschikbaar hebben moet je deze vooraf reserveren door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Wij zullen op basis van deze gegevens in onze voorraad kijken of er een passende wetsuit beschikbaar is. Je ontvangt daarna van ons per e-mail een definitieve bevestiging.

Indien er geen wetsuit meer beschikbaar is zullen wij je hierover ruim voor de wedstrijd informeren.

Vrijwilligers

Zondag 20 september is het zover. Triathlon Alphen. 

Voor het 6jaar op rij zullen ruim 500 tri-atleten starten op de sprint- en kwartafstand.

Om dit evenement mogelijk te maken zijn er een groot aantal vrijwilligers nodig. 

Heb je in voorgaande edities geholpen en wil je ook dit jaar samen met de andere vrijwilligers, het publiek, sponsoren en sporters bijdragen aan een onvergetelijke dag ?