Het evenement

Zondag 25 september 2022. Dan is het weer zover. Triathlon Club Alphen organiseert haar jaarlijkse evenement: Triathlon Alphen.

De Triathlon vindt plaats in en rondom het Zegerslootgebied. Een prachtige locatie, waar zowel sporters als publiek de sport optimaal kunnen beleven.

Jaarlijks nemen ruim 500 tri-atleten deel aan één van de twee afstanden van de wedstrijd. Niet alleen individuele sporters maar ook duo’s en trio’s verschijnen aan de start. Achtereenvolgens wordt er gezwommen, gefietst en hardgelopen.

Het evenement wordt onder de vlag van de Nederlandse Triathlon Bond georganiseerd. Dit betekent een professionele aanpak van start tot finish.

Sponsor worden?

Triathlon. Gemaakt voor mensen die van een uitdaging houden.

Wij denken dat deze slogan niet alleen voor onze sport geldt, maar zeker ook voor ondernemers. Daarom gaan we graag de uitdaging met u aan, om te kijken hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen.

U wilt meer naamsbekendheid. U heeft een product of dienst dat u graag onder de aandacht brengt. U vindt het belangrijk om lokale evenementen te ondersteunen. Of u wilt nader kennismaken met een van de snelst groeiende sporten en heeft gezien hoe Triathlon Alphen u als sponsor bij de sport betrekt. Misschien bent u zelf (tri) atleet en wilt u uw steentje bijdragen aan ons evenement. Er zijn legio redenen te bedenken om sponsor te worden van Triathlon Alphen.

Triathlon Alphen wordt met veel enthousiasme georganiseerd door vrijwilligers. De kosten van ons evenement worden voor het grootste deel uit de inschrijfgelden gefinancierd. Daarnaast zoeken we sponsors, die een financiële of materiële bijdrage willen leveren.

Sponsorformules op een rij

We maken graag kennis met nieuwe sponsoren. We hebben een aantal sponsorformules voor u op een rij gezet. Gaat u voor Koper, Brons, Zilver of Goud?

Koper

Wilt u vooral digitaal zichtbaar zijn? Word dan koperen sponsor.

Voor een gering bedrag krijgt u de mogelijkheid om uw naam te verbinden aan dit sportieve evenement. We plaatsen uw logo op www.triathlonalphen.nl. Ook op social media, in de nieuwsbrief en in het (digitale) programmaboekje zetten we het logo van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over het koperen sponsorschap ? Neem dan contact met ons 0p of kijk in het schematisch overzicht naar de mogelijkheden.

Brons

Als bronzen sponsor bent u zowel digitaal als tijdens en in aanloop naar de dag van het evenement zichtbaar. Zo plaatsen we spandoeken op de dranghekken bij het start- en finishgebied. U kunt de sport leren kennen door gebruik te maken van ons VIP treatment en u krijgt een startbewijs. Ook het promoten van uw bedrijf of product tijdens het evenement behoort tot de mogelijkheden.

De complete inhoud van het bronzen pakket vindt u hier.

Zilver

Als zilveren sponsor bent u alom vertegenwoordigt. We zorgen volop voor promotie voorafgaand aan het evenement. Maar ook tijdens het evenement zelf is uw bedrijf niet te missen. Zo plaatsen we meerdere spandoeken en beachvlaggen in het start- en finishgebied. En we zorgen dat u duidelijk zichtbaar bent op een van de onderdelen van de Triathlon. Denk hierbij aan uw logo of naam op bijvoorbeeld het bord van de voorfietser, op startnummers, aanmoedigingen op het loopparcours of bij de ingang van de wisselzone. En Tri It! Maak kennis met de sport. Vanaf de zijlijn of als atleet, het is aan u. Klik hier voor de volledige inhoud van het zilveren pakket.

Goud

Gaat u net als onze atleten voor goud? Word dan onze hoofdsponsor. Als hoofdsponsor bent u naamdrager van ons evenement.

Hiermee is uw bedrijfsnaam niet alleen zichtbaar in alle uitingen van Triathlon Alphen, maar ook op de Nederlandse Triathlon Kalender. Een platform waar alle triathlon evenementen op een rij staan en waar jaarlijks zo’n 34000 leden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) hun weg vinden.

Als hoofdsponsor heeft u het maximaal aantal mogelijkheden om uw bedrijf digitaal en tijdens Triathlon Alphen in de schijnwerpers te zetten. De grote hoeveelheid vlaggen en banners in het start- en finishgebied maken dat uw naam ook na de wedstrijd niet vergeten wordt. Welke atleet wil er immers geen foto als hij stralend over de finish komt?

In het sponsoroverzicht ziet u onze suggesties. Individuele wensen van u als sponsor bespreken we graag.

Materiaalsponsors

Om een triathlon te organiseren zijn er niet alleen financiële middelen nodig. Ook met materialen zijn we erg geholpen. Denk hierbij aan een grote party-tent. Een flyer om het evenement te promoten. Folders om bewoners langs het parcours te informeren. Bouwmaterialen. Bewegwijzeringborden en krijtspray om de route te markeren. Bloemen en medailles voor de prijswinnaars. Een attentie voor deelnemers en vrijwilligers.

Kunt u hierbij iets voor ons betekenen? Of heeft u andere suggesties? We vernemen het graag.

Onze tegenprestatie

Als u Triathlon Alphen sponsort, dan stellen wij daar graag wat tegenover.

Welke sponsorformule u ook kiest, promotie van uw bedrijf of product zit in het pakket. Zowel digitaal als tijdens en voorafgaand aan het evenement zijn er legio mogelijkheden.

Bronzen, Zilveren en Gouden Sponsoren kunnen ook zelf kennis maken met de Triathlon sport. De mogelijkheid bestaat om een clinic te organiseren voor werknemers en / of klanten. Bijvoorbeeld voor het open water zwemmen.

In een schematisch overzicht hebben we de sponsorformules in detail uitgewerkt.

Naast de verschillende sponsorformules denken we graag mee met de specifieke wensen van de individuele sponsor. In gezamenlijk overleg stellen we een pakket samen, waarbij het rendement voor Triathlon Alphen en voor u het grootst is. Leidend hierbij is, dat de waarde van het gesponsorde en de tegenprestatie (exposure) met elkaar in evenwicht zijn, en zich op de juiste manier verhoudt ten opzichte van onze andere sponsoren.

Wilt u uw organisatie, merk of specifiek product verbinden aan Triathlon Alphen? Neem dan vrijblijvend contact op.