Onze sponsoren

De Triathlon Alphen wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

 

We stellen ze graag aan u voor

Goud Sponsor

Blue Bricks

Bij Blue Bricks maken we van digitale verandering een succes. Wij streven naar een positie waarbij we samen met de klant verantwoordelijk zijn voor het veranderportfolio. Hierbij zetten wij doelen en ambities van onze klanten om in concrete veranderingen. Wij zorgen voor resultaat. Dat maakt ons uniek.

Hoe we dit doen? Met een onvoorwaardelijke medewerker-op-1 strategie. Wij bieden onbeperkte mogelijkheden voor jouw ontwikkeling met de perfecte werkomgeving en faciliteiten. Alleen zo maken we écht het verschil. Voor de klant, voor ons bedrijf en voor jou als consultant. Op werkgebied, maar ook privé.

Zilver sponsor

Van der Werff Groep B.V. biedt totaaloplossingen op maat voor infra- en milieutechnische projecten.
Als infrabedrijf verzorgt van der Werff traditioneel grond-, weg- en waterbouwprojecten, zoals complete binnenstedelijke reconstructies en aanleggen van kademuren. Maar ook voor innovatieve projecten als het plaatsen van snellaadstations, tankstations en de aanleg van sportvelden kun je bij van der Werff terecht.

Op zoek naar een geschikte ruimte voor de opslag van inboedel, voorraad of de zomer/winterspullen ? Het is allemaal mogelijk bij ikwilopslagruimtehuren.nl

ikwilopslagruimtehuren.nl is zakelijke- en particuliere klanten graag van dienst bij alle vormen van self storage. Zowel voor kortere als voor langere periodes. Met vestigingen in Nieuwkoop, Uithoorn en Alphen a/d Rijn heeft ikwilopslagruimtehuren.nl altijd een passende opslagruimte beschikbaar.

Brons sponsor

Iedere Tri- atleet kent het belang van goede hardloopschoenen. Daarom brengen we graag onze sponsor Running & Walkingcenter onder de aandacht.
Running & Walkingcenter is een speciaalzaak op het gebied van hardlopen en wandelen. Iedere loper is uniek, daarom besteedt Running & Walkingcenter ruime aandacht om samen de juiste schoen te vinden. Hierbij maken ze video opnames om u loopbewegingen te analyseren. Daarnaast maken zij ook gebruik van een podoscoop om de voetboog te kijken. Dit doet Running & Walkingcenter met het Footbalance systeem Na deze voetentest kunt u uw uitslag toegemaild krijgen.
En tot slot een advies : Neem altijd uw oude loopschoenen mee.

Jan van der Hoorn schaatssport is in de regio een alom bekende naam als specialist op het gebied van schaatsen, skates en fietskleding.

Sinds 2017 is Jan van der Hoorn ook het adres in de regio voor de Triathlonsport. Onder de naam  “van der Hoorn Trisport” bieden zij een uitgebreid assortiment met wetsuits, trisuits en allerlei andere triathlon attributen.

Voor advies van een juiste wetsuit, trisuit of voor andere spullen voor een succesvolle Triathlon kunt u terecht in de winkel aan de Westkanaalweg in Ter Aar. Trisport organiseert jaarlijks een wetsuit testevent waarbij diverse merken uit te proberen zijn. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om via de webshop te bestellen.

Tijdens Triathlon Alphen is Jan van der Hoorn met een deel van haar assortiment aanwezig op het evenemententerrein.

Voor de wedstrijd kun je bij Van der Hoorn TriSport een wetsuit huren!

Klik hier voor de flyer van Van der Hoorn

 

Gromax Verhuur is hét verhuurbedrijf met inmiddels 9 vestigingen in de Randstad met ruim 45 medewerkers die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel of juist adviseren en bijstaan in één van de specialiteiten van Gromax Verhuur. Gromax Verhuur verhuurt materieel voor bouw, industrie, weg- en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet, sloopbedrijven en evenementen.

Koper sponsor

Odijk Mannenmode

Materiaal sponsor

Met speciale dank aan…