inschrijven instructies

 • Atleten die lid zijn van een vereniging (of al eerder aan een evenement van de NTB hebben meegedaan) hebben al een NTB-ID. Als je nog geen NTB-ID hebt, moet je eerst een gratis profiel aanmaken op: https://mijn.triathlonbond.nl/login
 • Klik dan rechtsboven op ‘Registreren’
 • Vul je persoonlijke gegevens aan, verifieer je account via een mail die je ontvangt en daarmee ontvang je jouw NTB ID (= gebruikersnaam)
 • Met dit ID kan je je aanmelden voor onze wedstrijd. Klik je op de inschrijfknop, dan kom je terecht in je winkelwagen. Je klikt op ‘Afrekenen’ om de inschrijving te voltooien. Je kunt alleen met iDeal betalen. Wanneer de betaling is gelukt zie je een bevestiging in mijntriathlonNL. Tussen het moment van inschrijven en het voltooien van de betaling mag maximaal 30 minuten zitten. Daarna wordt jouw gereserveerde startplek weer vrijgegeven voor anderen

Inschrijving voor een team?

Uitgangspunt bij het aanmelden van een trio/of duoteam en businessteam is dat één teamlid het team aanmeldt en de betaalstappen voor het team doorloopt. Vervolgens kan het ingeschreven teamlid de ‘opstelling’ doorgeven. De teamcaptain (degene die het team heeft ingeschreven) heeft van elk teamlid een NBT ID nodig om teamleden aan het team toe te voegen. Iedereen moet dus via de stap hierboven beschreven een NTB ID aanmaken en het nummer aan de teamcaptain doorgeven.

Als teamcaptain de andere teamleden toevoegen/ ‘opstellen’

Jij bent nu als inschrijver de Teamcaptain van het team en kunt de opstelling doen. De andere

teamleden kunnen dit niet, ook niet nadat ze aan het team zijn toegevoegd.

 • Om de opstelling van de teamleden te kunnen doen, klik je, nadat je bent ingelogd op mijn.triathlonbond.nl , via ‘DASHBOARD’ onderaan onder ‘GEPLANDE EVENEMENTEN’ op de link van de wedstrijd.
 • In het scherm dat dan volgt, klik je op het tabblad OPSTELLING:
 • Met de inschrijving, ben jij als eerste deelnemer opgesteld. Dat betekent echter niet dat je ook MOET starten of dat je als 1e teamlid start. Met het potlood-tekentje kun je alle teamleden toevoegen aan je opstelling. Klik op het potloodje en dan opent het volgende scherm:
 • In de 2e balk, onder NTB-ID, voer je het NTB-ID in van het juiste teamlid op die positie. Klik naast de naam op TOEVOEGEN en de naam is zichtbaar. Je kunt NIET iemand opstellen door in de balk onder NAAM te zoeken.  Als je iemand op een andere positie neer wilt zetten dan waar hij staat (bijvoorbeeld die van de inschrijver), dan klik je op het potlood achter die positie en voert daar het juiste NTB-ID in. Op deze manier stel je het gehele team op.
 • Zwemmer, 2. Fietser, 3. Loper

Teamnaam aanpassen:

 • De gewenste TEAMNAAM kun je wijzigen onder het tabblad TEAMS. Standaard krijgt een team de Voornaam Achternaam van de inschrijver mee.
 • Klik op wijzigen achter jouw teamnaam; vul de gewenste teamnaam in en klik op OPSLAAN.
 • Als je alle teamleden hebt opgesteld en de teamnaam is naar wens, dan zie je iedereen onder het tabblad DEELNEMERS staan
 • Mocht er in een later stadium iets wijzigen in de opstelling, dan kun je dit als teamcaptain op dezelfde manier aanpassen. Een teamlid dat zich terugtrekt uit het team kan zichzelf AFMELDEN voor de wedstrijd. Hij verdwijnt dan ook vanzelf uit de OPSTELLING. De teamcaptain kan op deze positie iemand anders opstellen.